Nieuws

01 feb 2018

Trots op nieuwbouwproject Jacobsveld

Jacobsveld in Bosschenhoofd is deze week weer nieuwe enthousiaste en gelukkige bewoners rijker. Na de succesvolle oplevering van de eerste fase, hebben nu ook alle conceptwoningen in de tweede fase een trotse eigenaar.

12 jan 2018

Bouwen met een fijne werksfeer bevordert proces

Hazenberg is volop uitvoering bij de bouw van de 75 huurappartementen Juvenaatlaan in Etten Leur. Hoog tijd om een bezoek te brengen aan bevlogen uitvoerder Ad en gespecialiseerde vakman Theo.

22 dec 2017

Transformatie Avans Hogeschool succesvol afgerond

Voor alle betrokken bouwpartijen was de renovatie een flinke uitdaging. De interne verbouwing was één grote puzzel. Vooral omdat het onderwijs er nauwelijks last van mocht hebben. We zijn erin geslaagd om met onderlinge afstemming, goede communicatie en een fijne samenwerking de overlast te beperken. Trots op het eindresultaat!

15 dec 2017

Maatwerk in woningbouw; ook met conceptueel bouwen!

In Bergen op Zoom realiseert Hazenberg Bouw in opdracht van Blauwhoed 22 eengezinswoningen volgens het lekkerEIGENhuis label van het TBI WOONlab. Het project maakt onderdeel uit van het plan Bergslicht dat in totaal 59 woningen telt: een combinatie van fraaie eengezinswoningen, moderne appartementen, bungalows en een bijzondere patriciërswoning.

07 dec 2017

Bijzondere NOM-leaseconstructie voor koopwoningen in Westvoorne

Bij gecombineerd woningbezit kan de financiering van een nul-op-de-meter renovatie een uitdaging zijn. De oplossing: een leasecontract voor de gevel.