Nieuws

06 apr 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten in 2017

TBI kijkt terug op een goed jaar waarin we onze prestaties op veel fronten hebben verbeterd. De woningmarkt was krachtig en het perspectief voor de markten van infra en utiliteit verbeterde. De bedrijfsopbrengsten groeiden in 2017 met 9 procent naar € 1.710 miljoen. Tevens zagen we ons operationele bedrijfsresultaat (EBITDA) toenemen naar € 46 miljoen (operationele marge 2,7 procent). Onze orderportefeuille steeg met 11 procent tot € 2,4 miljard.

12 mrt 2018

Voormalig belastingkantoor Tilburg wordt woongebouw

Recentelijk zijn projectontwikkelaar Magis Vastgoed en Hazenberg Bouw B.V. gestart met de transformatie van het oude belastingkantoor aan de Professor Cobbenhagenlaan 9 in Tilburg. Dit gedateerde kantoorgebouw wordt getransformeerd naar een modern en aardgasvrij woongebouw met 150 appartementen.

02 mrt 2018

Joost Roks aan het woord over pilotproject Oostvoorne

SmartPack initiator Joost Roks en Marèn van Duuren (De Loods Architecten) vertellen over SmartPack pilotproject Oostvoorne en verduurzaming van woningen.

01 feb 2018

Trots op nieuwbouwproject Jacobsveld

Jacobsveld in Bosschenhoofd is deze week weer nieuwe enthousiaste en gelukkige bewoners rijker. Na de succesvolle oplevering van de eerste fase, hebben nu ook alle conceptwoningen in de tweede fase een trotse eigenaar.

12 jan 2018

Bouwen met een fijne werksfeer bevordert proces

Hazenberg is volop uitvoering bij de bouw van de 75 huurappartementen Juvenaatlaan in Etten Leur. Hoog tijd om een bezoek te brengen aan bevlogen uitvoerder Ad en gespecialiseerde vakman Theo.